Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Beszélgetések a jövőről - Technológia


Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épület

2018. október 18. 18:00

Mi vár ránk, mit kéne tenni?

Hogyan változtatja meg az informatikai forradalom a technológiai haladást? Negyedik ipari forradalom vagy annál is több? Melyek a technológiai robbanás továbbgyűrűző társadalmi hatásai? Melyek Magyarország lehetőségei a technológiai robbanásban?

A „Beszélgetések a jövőről” vitasorozatot a The Economist “Open Future” című cikksorozata inspirálta. Célja az, hogy a legújabb technológiai kihívásokra és az ebből fakadó, mindennapjainkat is érintő kérdésekre kreatív és újszerű válaszok szülessenek, széleskörű eszmecsere alakuljon ki Magyarország kívánatos jövőjéről öt fő téma – Technológia, Gazdaság, Társadalom, Jó kormányzás és Geostratégia – mentén.

A HVG felületein minden hónapban egy-egy kiemelt témáról folyik szakmai vita, amelynek zárásaként a felvetődött gondolatokról, megoldási javaslatokról, jóslatokról beszélgetnek a terület szakemberei a HVG Szalonban.

A Technológia témájú HVG Szalon vendégei: Bojár Gábor fizikus, a Graphisoft és az Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója, Zeitler Ádám közgazdász, a Milestone Institute alapítója és Pintér László mérnök, az Energetikai Szakkollégium pártoló tagja, a Műegyetemi Szakkollégiumok Közösségének leköszönt elnöke.

A beszélgetést Balogh Csaba, a hvg.hu Tech rovatvezetője moderálja.

Időpont: 2018. október 18., 18 :00
Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épület (1117 Magyar tudósok körútja 2.)

A „Beszélgetések a jövőről” vitasorozat támogatója a GfK.
A rendezvény partnere a Liska Tibor Szakkollégium.